בקרוב בארסיזון צמיג מהפכני חדש LOCKDOWN X4 מודבקים מתוצרת פרו-ליין ארה”ב

קרוב בארסיזון צמיג מהפכני חדש LOCKDOWN X4 מודבקים מתוצרת פרו-ליין ארה”ב

 June 19th, 2014  יניב סיון

בקרוב בארסיזון צמיג מהפכני חדש דגם LOCKDOWN X4 מודבק על ג’אנט פרו-ליין לבן לרכבי 1/8 באגי ניטרו וחשמל. צמיג בעל מבנה פינים בינוני עם סדרה של פינים במרכז היוצרים משיכה קדמית וחתך ה-X היחודי הצידי היוצר היגוי יציב ומאוזן גם תחת תנאי שטח קשים במיוחד. כמו כן מבנה הצמיג והפינים יוצר אחיזה מצוינת כמעט לכל תנאי השטח חובה לכל מתחרה או למי שמחפש צמיג איכותי ואמין.

גודל הפינים ב-LOCKDOWN הם בין גדול הפינים ב- ה-HOLE SHOT 2.0 של פרו-ליין לבין ה-BLOCKADE של פרוליין. עם צמיג ה-LOCKDOWN אתה מקבל את האחיזה של ה-HOLESHOT ואת האמינות של ה- BLOCKADE שילוב מנצח.



***מחיר מיוחד למזמינים מראש לארבעה צמיגי פרו-ליין LOCKDOWN X4 מודבקים על ג’אנט לבן פרו-ליין Velocity Lightweight wheels עם אינסרטים כחולים של פרו-ליין רק 230 ש”ח .

נכתב ונערך ע”י יניב סיון

תמונה של חתך ה-LOCKDOWN


מקור: Pro-Line Racing

בקרוב בארסיזון צמיג מהפכני חדש LOCKDOWN X4 מודבקים מתוצרת פרו-ליין ארה”ב
logo בניית אתרים